beautyandbrain.blogg.se

Uppdatering!

Publicerad 2014-07-08 13:45:30 i Allmänt,

Det har varit otroligt dålig uppdatering från min sida och det ber jag om ursäkt för! 
 
Fyra av valparna har flyttat, de som bor kvar än så länge är Rusa (Kajsa-Kavat) & Lilly-Anne, 
Betty-Boop (Zelda) flyttade till sin ägare Annika när hon var 8v, samma med Candy-Crush (Andy) som flyttade till Jessica på Anbardiz kennel. Jon-Jon (Rufus) flyttade till Iza & Micke när han var 9v. 
Även Lycke-Lie (Freja) har flyttat till sina fodervärdar Annika& Jonas.
Det blir en stor skillnad när man bara har 2 valpar hemma.
 
Jag har även fått mitt kennelnamn godkänt MEDAIZA'S det har egentligen ingen betydelse utan det ploppade upp en natt för många år sedan när jag inte kunde sova så det fick det bli! 
 
Laila & jag har även gått en Rallylydnadskurs och hunnnit med en start på Amstaffklubbens KM, jag hade då tappat rösten och man kan väl säga att Laila utnyttjade det och sniffade sig genom i stort sett hela banan.. Men skam den som ger sig, vi tränar på och kommer förhoppningsvis ut på tävlingsplanen igen i sommar/höst. 
 
Dagen efter Rally KM:et så gick Amstaffklubbens årliga Rasspecial av stapeln på Vilsta i Eskilstuna, Regnet hängde i luften och Laila var inte alls laddad för att stå fint. Hon slutade ändå som andra bästa championtik av 13 stycken så jag är väldigt nöjd! Hon blev även nominerad att tävla om Bästa Rörelse (som hon vann förra året) men blev tyvärr utplockad ganska tidigt.
 
Detta är väl en ganska kort sammanfattning av vad som hänt de senaste månaderna. Det skulle ta allt för lång tid att skriva ner allt som händer.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela